PERLANTIKAN WANITA SEBAGAI KETUA (PEMIMPIN): SATU PERBINCANGAN DARIPADA PERSPEKTIF SIYASAH SYAR'IYYAH - Ngah, Mohd Shafie (Jurnal Syariah, 1996)
Perlantikan Wanita sebagai Ketua (Pemimpin): Satu Perbincangan daripada Perspektif Siyasah Syar'iyyah