ISA ABDUL RAHMAN DAN AHLI JAWATANKUASA KARIAH MASJID JAMEK SIMPANG ENAM, PULAU PINANG LAWAN MAJLIS AGAMA ISLAM, PULAU PINANG - Pulau Pinang, Mahkamah Tinggi (Jurnal Syariah, 1997)
Isa Abdul Rahman dan Ahlilawatankuasa Kariah Masjid Jamek Simpang Enam, Pulau Pinang lawan Majlis Agama Islam, Pulau Pinang