NOH BIN ATAN @ KHAMIS LWN. SHAKILA BTE. MOHAMED - Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Mahkamah Rayuan Syariah (Jurnal Syariah, 2019)
Claim for Harta Sepencarian - Application for Harta Sepencarian - Islamic Law Act (Federal Territory) 1984, s. 58.