Ulasan Buku: Sistem Undang-Undang di Malaysia oleh Ahmad Ibrahim And Ahilemah Joned - Hamzah, Wan Arfah (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Book Review on "Sistem Undang-Undang di Malaysia" by Ahmad Ibrahim And Ahilemah Joned.