Ketakupayaan, Had Masa Tindakan Dan Akta Perlindungan Pihak Berkuasa Awam, 1948 - Balan, P. (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Ketakupayaan, Had Masa Tindakan Dan Akta Perlindungan Pihak Berkuasa Awam, 1948