Satu Tinjauan Atas Undang-Undang Republic Indonesia Nombor 1 Tahun 1974 Tentang Perkahwinan - Rashidi, Lili (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2018)
Satu Tinjauan Atas Undang-Undang Republic Indonesia Nombor 1 Tahun 1974 Tentang Perkahwinan