Undang-Undang Kredit Di Malaysia: Suatu Tinjauan Sosio-Perundangan - Rashid, Nik Abdul (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2018)
Undang-Undang Kredit Di Malaysia: Suatu Tinjauan Sosio-Perundangan