Amanah Yang Berbangkit Di Bawah Seksyen 23 Akta Undang-Undang Sivil 1956 - Balan, P; Joned, Ahilemah (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Amanah Yang Berbangkit Di Bawah Seksyen 23 Akta Undang-Undang Sivil 1956