Penjagaan Kanak-Kanak: enjelasan Dari Mahkamah Mengenai Kebajikan Kanak-Kanak: Kes Kanagalingam V. Kanagarajah - Siraj, Mehrun (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2019)
Satu kes yang diputuskan oleh Mahkamah dalam tahun ini memberi penjelasan sedikit sebanyak mengenai suatu perkara yang sering merumitlan - perlantikan penjaga bagi seorang kanak-kanak.