Pengecualian Kepada Keperluan Batasan: Satu Kajian Seksyen 26 Akta Kontrak 1950 - Balan, P.; Salim, Rafiah (Journal of Malaysian and Comparative Law, 2018)
Pengecualian Kepada Keperluan Batasan: Satu Kajian Seksyen 26 Akta Kontrak 1950